TERMÉKEK

 

Cégünk vitorlás sport és divat ruházat tervezésével és értékesítésével foglalkozik. Ezen belül vannak a hétköznapi viseletre szánt, elegáns ,divat ruházatok illetve a sportoláshoz szükséges technikai ruházat.

Saját design családunk a VENTO VELA. Forgalmazott termékeink még a SPIRO termékcsalád, ami főként techikai jellegű ruházatot gyárt futás, biciklizés és vitorlázashoz. Forgalmazzuk a REGATTA  termékeket, amik főként kabátok és vízlepergetős felsőruházati termékek. 

Mivel egyre népszerűbbek a légáteresztő és hőszabályzós termékek,ezért a GAMEGEAR és Tee Jays valamint a FORMULA Racing márkákat is felvettük a palettára.

Cégünk a vitorlázáshoz sokszor nélkülözhetetlen egyéb kiegészítők forgalmazásával és gyártásával is foglalkozik. Hajókra saját névvel ellátott ruházatot, dísztárgyakat,valamint saját elgondolású használati tárgyakat gyárt.

Hosszú évek óta működik sikeresen az egyedi termékek saját igény szerinti elkészítése. Gyártunk és tervezünk vitorás versenyekre egyedi felkérésre pólókat, céges rendezvényekre ajándék tárgyakat. Nagy tételű rendelés esetén, pl. vitorlás verseny, sport vagy céges rendezvény, nagy tételű "Flotta" kedvezményt adunk.